Την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου συναντήθηκαν διαδικτυακά οι εταίροι του έργου Tab4Building από τη Πολωνία, την Αυστρία, την Ισπανία, την Ελλάδα και τη Σλοβενία, προκειμένου να συνεχίσουν τη συζήτηση για την πορεία υλοποίησης του έργου κατόπιν και της ολοκλήρωσης της πρώτης έκθεσης (report) του έργου η οποία αφορούσε την διερεύνηση των αναγκών δεξιοτήτων των εργαζομένων του κατασκευαστικού κλάδου και των Αρχιτεκτόνων/ Πολιτικών μηχανικών στη χρήση σύνθετων υλικών (FRPs).

Πλέον, οι εταίροι του έργου έχουν ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό του εκπαιδευτικού προγράμματος για τη χρήση των FRPs. Η πρώτη πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος αναμένεται την άνοιξη του 2022, με στόχο τη διαμόρφωση της τελικής του μορφής το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το Erasmus+ έργο Tab4Building στοχεύει στη δημιουργία ενός εκπαιδευτικού προγράμματος για Αρχιτέκτονες και Επαγγελματίες μικρών Κατασκευαστικών επιχειρήσεων αλλά και για φοιτητές με στόχο να γνωρίσουν τα σύνθετα υλικά σε βάθος, καθώς πρόκειται για υλικά που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση του αποτυπώματος άνθρακα και του κύκλου ζωής των κτιρίων, λόγω των ιδιοτήτων τους.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα!

Κατεβάστε το φυλλάδιο του έργου εδώ.