«Υπεύθυνη διαχείριση των  ΑΕΚΚ με σεβασμό στον άνθρωπο & και το περιβάλλον» ήταν το θέμα της Εσπερίδας, που διοργάνωσε με επιτυχία η ΠΕΔΜΕΔΕ ECO τη ευτέρα 26 Φεβρουαρίου στην Χαλκίδα

Την εσπερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Εύβοιας,κ.  Γιώργος Κελαϊδίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Μεταφορών, κ. Ευάγγλεος Κούκουζας, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Ευβοίας , κ. Κωνσταντίνος Λάππας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος ΠΕΔΜΕΔΕ  Ευβοίας, κ. Δημήτριος Βαρελάς καθώς και οι προηγούμενοι Πρόεδροι  του Τμήματος, κ.κ. Γεώργιος Αγγελέτος, Στυλιανός Αντωνίου και πλήθος Εργοληπτών και στελεχών του Κατασκευαστικού Κλάδου.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης, κ. Μιχαήλ Δακτυλίδης παρουσίασε το θέμα “Κατασκευαστικός Κλάδος και διαχείριση των ΑΕΚΚ”.

Στόχος της Εσπερίδας αυτής ήταν  η ορθή και ολοκληρωμένη ενημέρωση των στελεχών της δημόσιας διοίκησης και της αυτοδιοίκησης, των Κατασκευαστικών και Τεχνικών Εταιρειών, καθώς και των Μηχανικών για τις προβλεπόμενες διαδικασίες εναλλακτικής διαχείρισης ΑΕΚΚ βάσει της νομοθεσίας, την τρέχουσα κατάσταση σε ευρωπαϊκό και πανελλαδικό επίπεδο, αλλά και τα πολλαπλά οφέλη για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία.