Η ΠΕΔΜΕΔΕ ECO με την συμμετοχή της στην επιτυχημένη έκθεση VERDE.TEC, την πλέον εξειδικευμένη εκδήλωση για το Περιβάλλον, την Κυκλική Οικονομία και τις Έξυπνες Πόλεις στην Ελλάδα, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις δράσεις της και να έρθει σε επαφή με το δίκτυο των  συνεργατών της και να αναζητήσει νέους. Το εκθεσιακό γεγονός, πραγματοποιήθηκε  στο MEC Παιανίας από τις 29 έως τις 31 Μαρτίου 2024, αναδεικνύοντας  τη σημασία της συνεργασίας και της δράσης για την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης.

Στο περίπτερο  με αριθμό D36, εκτέθηκαν οι  ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης ΑΕΚΚ που προσφέρει το Σύστημά μας  σε 27 περιφερειακές ενότητες της χώρας. Τα έμπειρα  στελέχη μας  παρείχαν  πληροφορίες για τις αξιόπιστες υπηρεσίες, τις πρακτικές συλλογής, επεξεργασίας και αξιοποίησης ΑΕΚΚ, καθώς και για το δίκτυο Μονάδων Ανακύκλωσης που αναπτύσσουμε.

Επιπλέον οι Διαχειριστές του Συστήματος, παρόντες σε όλη τη διάρκεια της Έκθεσης,  είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ενδιαφερόμενους που επισκέφτηκαν το περίπτερο.

Η έκθεση είχε ιδιάιτερη επιτυχία καθώς η προσέλευση των ενδιαφερομένων ήταν ιδιαιτέρως σημαντική  και τα οφέλη που αποκόμισαν, μεγάλα.