Υπηρετώντας με συνέπεια την προώθηση των αρχών της ανακύκλωσης και τη συστηματική καλλιέργεια της υπεύθυνης περιβαλλοντικής κουλτούρας, η ΠΕΔΜΕΔΕ ECO αναλαμβάνει  συστηματικά πρωτοβουλίες με θετικό περιβαλλοντικό πρόσημο.

Στο πλαίσιο αυτό, προχώρησε  σε δωρεά 36 κάδων ανακύκλωσης και απορριμμάτων,1.100 λίτρων προς το Δήμο Χαλκιδέων, υποστηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια «για μια πιο καθαρή πόλη». Με αυτό τον τρόπο  το Σύστημα συμβάλλει  στον περιορισμό των εστιών ρύπανσης αλλά και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα ανακύκλωσης και ορθολογικής διαχείρισης των αποβλήτων, μέσω σχετικού μηνύματος κινητοποίησης που τοποθετήθηκε στους κάδους.

Με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, η ΠΕΔΜΕΔΕ ECO στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες τόσο μέσω της προσφοράς εξοπλισμού όσο και μέσω δράσεων περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, έχοντας πάντα ως πυξίδα μας την αειφόρο ανάπτυξη.

Με αφοσίωση στις αρχές της ανακύκλωσης και της ορθής περιβαλλοντικής συμπεριφοράς, η  ΠΕΔΜΕΔΕ ECO υποστηρίζει  τις προσπάθειες του Δήμου για μια πιο καθαρή και βιώσιμη πόλη, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τη σημασία της ένταξης της ανακύκλωσης στην καθημερινότητά μας.