Ο κ. Johan Willemen, Βέλγος κατασκευαστής, εξελέγη Πρόεδρος της FIEC για τη διετία 2014-2016  κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της  FIEC που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο από 26 έως 28 Ιουνίου 2014.

Ο κ. Willemen, που  διαδέχτηκε  τον  κ. Thomas Schleicher, είναι  πολιτικός μηχανικός και Διευθύνων Σύμβουλος της οικογενειακής επιχείρησής του στο Βέλγιο. Ο κ. Willemen έχει, για αρκετό διάστημα, εκπροσωπήσει τα συμφέροντα του κατασκευαστικού κλάδου σε θέσεις κλειδιά  τόσο σε εθνικό όσο και σε κοινοτικό επίπεδο ως Πρόεδρος της Βελγικής Συνομοσπονδίας Κατασκευών (Confederatie Bouw) και από το 2012 ως Αντιπρόεδρος της FIEC και Πρόεδρος της Κοινωνικής Επιτροπής.

Τα νεοεκλεγέντα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της  FIEC είναι:

JohanWillemen (BE) – Πρόεδρος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ:

FrankDupré (DE), εκπρόσωπος της Γερμανίας

JeanLouisMarchand (FR) εκπρόσωπος της Γαλλίας

DuccioAstaldi (IT), εκπρόσωπος των EIC (Ευρωπαίων Διεθνών Κατασκευαστών)

PaoloAstaldi (IT), εκπρόσωπος της Ιταλίας

KjetilTonning (NO), εκπρόσωπος για το γκρουπ των χωρών  Δανίας (DK), Εσθονίας (EE), Φιλανδίας (FI), Λιθουανίας (LT),  Νορβηγίας (NO) και Σουηδίας (SE)

GuillermoAparicio (ES), εκπρόσωπος της Ισπανίας

MaximeVerhagen (NL), εκπρόσωπος του γκρουπ των χωρών Βελγίου (BE), Λουξεμβούργου (LU) και Ολλανδίας (NL)

AlexanderPongratz (AT), εκπρόσωπος του γκρουπ των χωρών Αυστρίας (AT), Ελβετίας (CH), Ουγγαρίας (HU), Κροατίας (HR), Σλοβενίας (SI) και Σλοβακίας (SK)

EmreAykar (TR), εκπρόσωπος της Τουρκίας

• Μιχαήλ Δακτυλίδης (GR), εκπρόσωπος του γκρουπ των χωρών  Βουλγαρίας (BG), Κύπρου (CY), Ελλάδας (GR) και Ρουμανίας (RO)

RicardoGomes (PT), εκπρόσωπος του γκρουπ των χωρών  Ιρλανδίας (IE), Μάλτας (MT) και Πορτογαλίας (PT)