Δηλώστε συμμετοχή και πάρτε μέρος στο Εργαστήριο για το BIM και τη χρήση του στον τομέα των ανακαινίσεων, που συνδιοργανώνουν η ΠΕΔΜΕΔΕ και η FIEC και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου από τις 11:00 έως τις 12:35, στα πλαίσια του έργου BIM-Speed

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση και στα ελληνικά.

Ο στόχος του BIM-Speed  ​​είναι να οδηγήσει το «BIM που χρησιμοποιείται για τις ανακαινίσεις του υφιστάμενου κτιριακού αποθέματος» σε επίπεδο αυξημένου βαθμού ανακαίνισης, με εξοικονόμηση ενέργειας τουλάχιστον 60%, και να επιταχύνει τη διάδοσή του σε όλη την ΕΕ.

Σκοπός του BIM-Speed είναι να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να υιοθετήσουν το BIM, ώστε να μειωθεί ο χρόνος των έργων αυξημένου βαθμού ανακαίνισης κατά 30% τουλάχιστον. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, οι εταίροι του έργου έχουν αναπτύξει αρκετά εργαλεία και μεθοδολογίες για το BIM, ώστε να διευκολύνουν τη διαδικασία ανακαίνισης των κτιρίων.

Τέσσερα εργαλεία BIM-Speed ​​​​θα παρουσιαστούν στο Εργαστήριο το οποίο περιλαμβάνει την πλατφόρμα BIM-Speed, εργαλεία διευρυμένης πραγματικότητας, εργαλεία προσομοίωσης ενέργειας για τη φάση προγραμματισμού και την εργαλειοθήκη BIM-Speed.

Επισυνάπτεται η τελική ατζέντα του Εργαστηρίου (σε αγγλική και ελληνική έκδοση).

Εγγραφείτε εδώ και μη χάσετε την ευκαιρία να διευρύνετε τις γνώσεις σας για το μοναδικό αυτό εργαλείο που ονομάζεται ΒΙΜ !