Νέα ανακοίνωση από την διοργάνωση !

Λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος και με στόχο την καλύτερη προετοιμασία των συμμετοχών σας, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων στα Concrete Awards 2019.

Μέχρι την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου θα παραμείνει ανοιχτή η online πλατφόρμα υποβολής, ώστε να υποδεχτεί τα σημαντικότερα έργα από τον κατασκευαστικό κλάδο.

Επισκεφθείτε και εσείς την ιστοσελίδα των Concrete Awards 2019 και υποβάλετε εγκαίρως τις δικές σας υποψηφιότητες, ώστε να διεκδικήσετε τη διάκριση που σας αξίζει.

Τελική Προθεσμία Υποβολής Υποψηφιοτήτων έως την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019
Τελετή Απονομής: Ιανουάριος 2020

 

Concrete Awards 2019: Αρωγός στην επανεκκίνηση του κλάδου των κατασκευών

Ο  Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Concrete Awards 2019, Γεώργιος Πενέλης, Δρ. Πολιτικός Μηχανικός, Ομότιμος Καθηγητής ΑΠΘ, σε πρόσφατη δήλωσή του ανέφερε ότι «Η πρωτοβουλία της Boussias Communications να δημιουργήσει τον θεσμό των συγκεκριμένων βραβείων σηματοδοτεί και στη χώρα μας την ανάγκη για προβολή της αριστείας στα έργα από σκυρόδεμα, τόσο σε επίπεδο μελέτης, όσο και σε επίπεδο κατασκευής. Η προσπάθεια αυτή έρχεται αρωγός στην επανεκκίνηση του κλάδου των κατασκευών που τόσο ταλαιπωρήθηκε στα χρόνια της κρίσης.

Το γεγονός ότι την παραπάνω πρωτοβουλία έθεσαν υπό την αιγίδα τους όλοι σχεδόν οι επιστημονικοί και συνδικαλιστικοί φορείς της χώρας (ΕΠΕΣ, ΠΕΔΜΕΔΕ, ΣΑΤΕ, ΣΕΓΜ, ΣΤΕΑΤ και TEΕ) και διέθεσαν διακεκριμένα στελέχη τους για την τιμητική στελέχωση της Κριτικής Επιτροπής του διαγωνισμού, αποτελεί απόδειξη για την ιδιαίτερη σημασία που αποδίδεται από τον τεχνικό κόσμο της χώρας στην επιτυχία του θεσμού».

Υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν τεχνικές/κατασκευαστικές εταιρείες και μελετητές, με έργα που έχουν υλοποιηθεί από 1/1/2015 έως και ακριβώς πριν τη λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων.

Τα Concrete Awards 2019 αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία αναγνώρισης και διάκρισης της καινοτομίας στα κατασκευαστικά έργα, εξασφαλίζοντας ένα βραβείο, το οποίο θα αποτελέσει εργαλείο μάρκετινγκ και θα ισχυροποιήσει τη θέση των νικητών στην αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.concreteawards.gr και να ενημερωθείτε για τους όρους συμμετοχής και τις κατηγορίες βράβευσης, ώστε να προετοιμάσετε τις υποψηφιότητές σας.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.