Η ΠΕΔΜΕΔΕ σας καλεί να δηλώσετε συμμετοχή στο Πρόγραμμα Κατάρτισης που δημιούργησε στο πλαίσιο του Erasmus+ project Tab4Building. Το Πρόγραμμα Κατάρτισης, που θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο της ασύγχρονης εκπαίδευησης,  απευθύνεται τόσο σε αρχιτέκτονες   και εταιρείες μικρών οικοδομικών έργων όσο και σε φοιτητές και αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα του Ιουλίου.

Μέσω αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος θα έχετε την δυνατότητα να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας σχετικά με τα συνθετικά υλικά όπως τα πλαστικά ενισχυμένα με ίνες (FRP). Ο στόχος του Erasmus+ project Tab4Building είναι οι εκπαιδευόμενοι να γνωρίσουν αυτά τα υλικά αυτά σε βάθος, καθώς μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση του αποτυπώματος άνθρακα και του κύκλου ζωής των κτιρίων, λόγω των ιδιοτήτων τους.

Στην Ευρώπη υπάρχει έλλειψη εξειδικευμένων επαγγελματιών κατασκευών με την κατάλληλη γνώση για τα FRPs ενώ παράλληλα υπάρχει ανάγκη να επιτευχθούν όσο το δυνατόν πιο ανθεκτικές και ελαφριές κατασκευές.

Μετά το τέλος του προγράμματος θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης σε όσους το ολοκληρώσουν.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος στείλτε email στο info@pedmede.gr με θέμα: Δήλωση συμμετοχής στο Πρόγραμμα Κατάρτισης Tab4building.

Στο email σας να αναφέρετε την ιδιότητά σας καθώς και το τηλέφωνο σας.