Στα πλαίσια της παρουσίασης της δράσης της Πράξης “ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ”, θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα παρουσίασης του Προγράμματος ΕΣΠΑ στα Ιωάννινα την Τετάρτη 19 Ιουνίου και ώρα 19.00 στην Αίθουσα του ΤΕΕ – Τμήμα Ηπείρου (Αραβαντινού 6-8, Ιωάννινα).

Κατά την έναρξη της ημερίδας θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Μιχαήλ Δακτυλίδης, ενώ ο Νομικός Σύμβουλος της Ένωσης κ. Ευθύμιος Αναγνωστόπουλος θα παρουσιάσει τις γενικές γραμμές του Προγράμματος και τα ωφέλη που θα προκύψουν από αυτό.

Στη συνέχεια η υπεύθυνη Προγραμμάτων της Ένωσης  κα Παρασκευή Αγγελακοπούλου θα αναπτύξει την αναγκαιότητα που έχει προκύψει καθώς και την προστιθέμενη αξία της κατάρτισης των εργαζομένων του κατασκευαστικού κλάδου. Επίσης θα παρουσιάσει με λεπτομέρεια τα πεδία στα οποία θα καταρτιστούν οι συμμετέχοντες, δηλαδή α)  «Τεχνικός προγραμματισμού Smart Buildings – (Πρόγραμμα ΒΙΜ” και β) «Στέλεχος διεκπεραίωσης διαδικασιών για τη συμμετοχή σε δημόσιους διαγωνισμούς (Ηλεκτρονικές υποβολές σε διαγωνισμούς)».

Η διάρκεια του κάθε προγράμματος είναι 80 ώρες.

Υπενθυμίζουμε ότι η υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος και συμμετοχής θα γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα της Ένωσης. (Θα ανακοινωθεί η έναρξη λειτουργίας της).

Με την ολοκλήρωση της κατάρτισης δίδεται Πιστοποίηση καθώς και επίδομα 400 ευρώ ανά συμμετέχοντα.

Η είσοδος στην Ημερίδα είναι ελεύθερη.