Με ικανοποιητική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στις 5/2/2016 σε αίθουσα του ξενοδοχείου DU-LAC η ετήσια Γενική Συνέλευση του Περιφερειακού Τμήματος ΠΕΔΜΕΔΕ Ηπείρου, στην οποία παραβρέθηκαν  ο Αντιπρόεδρος της ΠΕΔΜΕΔΕ κ. Μιχαήλ Δακτυλίδης και ο Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας της Ένωσης κ. Ξενοφών Καρκαντζός Επίσης παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ – Τμήματος Ηπείρου κ. Παπαβρανούσης.

Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με τον απολογισμό πεπραγμένων της Διοικούσας Επιτροπής του Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου  κατά το έτος 2015 από τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Ντάτση, όπου παρουσιάστηκαν οι δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος της Ένωσης προς τους τοπικούς φορείς και οι ενέργειες υπέρ των μελών του Τμήματος. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε ο οικονομικός απολογισμός του Περιφερειακού Τμήματος για το έτος 2015 και ο προϋπολογισμός για το 2016 από τον Γραμματέα-Ταμία του Περιφερειακού Τμήματος κ. Ντζόιδο. Η έγκριση αυτών έγινε ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση.

Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στον Αντιπρόεδρο της Ένωσης κ. Δακτυλίδη,  ο οποίος έκανε μια παρουσίαση των ενεργειών και στόχων της ΠΕΔΜΕΔΕ, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών στα ενήμερα μέλη της (πληροφόρηση, σεμινάρια κλπ.).  

Έπειτα ο κ. Καρκαντζός, με την ιδιότητα του ως μέλος του ΔΣ του ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ, ενημέρωσε τα μέλη του Τμήματος για όλες τις εξελίξεις στο φλέγον θέμα του ασφαλιστικού, για το οποίο έγινε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Μετά το πέρας της Συνέλευσης ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Τμήματος και παρατέθηκε δείπνο στο οποίο τα μέλη του Τμήματος είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και απόψεις για το μέλλον του κλάδου.